Jak mogę usunąć moje konto?

Scarlett
Scarlett
  • Zaktualizowano

Nie korzystasz już z HARNA i chcesz usunąć swoje konto? Oto instrukcja jak to zrobić:

1. Otwórz aplikację i kliknij ikonę z pierwszą literą Twojego imienia w lewym górnym rogu:

IMAGE 2024-04-02 23:05:43.jpg

2. Przewiń nieco w dół i dotknij Usuń konto na dole strony: 

IMAGE 2024-04-02 23:05:59.jpg

3. Następnie ponownie dotknij opcji Usuń

IMAGE 2024-04-02 23:06:47.jpg

Pamiętaj, że tej czynności nie można cofnąć, a po usunięciu konta Twoje postępy i dane osobowe zostaną trwale usunięte w ciągu 30 dni i nie będziesz już mógł się zalogować. Zostaniesz również automatycznie wylogowany z aplikacji i utracisz dostęp do swojego planu.

Należy również pamiętać, że usunięcie konta różni się od anulowania subskrypcji. Jeśli anulujesz subskrypcję, nadal będziesz mieć dostęp do programu do końca opłaconego okresu. Jeśli jednak usuniesz swoje konto, dostęp do programu zostanie natychmiast cofnięty, ale subskrypcja może pozostać aktywna.

Nie zapomnij anulować subskrypcji przed usunięciem konta, aby uniknąć kolejnych opłat.

Należy również pamiętać, że usunięcie samej aplikacji nie oznacza usunięcia konta i anulowania subskrypcji.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów z usunięciem konta, możesz skontaktować się z naszym zespołem pomocy technicznej w celu uzyskania pomocy.

Udostępnij ten artykuł

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 3 z 5

Masz więcej pytań? Wyślij zgłoszenie

Komentarze

Komentarze: 0

Zaloguj się, aby dodać komentarz.